Масштабний ярмарок хенд-мейду організували до Дня Захистника Вітчизни на фізико-математичному факультеті ЦДПУ ім. В.Винниченка.

10 жовтня о 12:30 біля 4 корпусу навчального закладу розгорнувся ярмарок-виставка «ТЕПЛО ДИТЯЧИХ СЕРДЕЦЬ – ВОЇНАМ АТО». Усі вироби, представлені на ярмарку, власноруч виготовляли школярі, студенти, працівники університету. Важливо, що професійні майстри хенд-мейду також підтримали студентську ініціативу й долучились, представивши коленції виробів та організувавши майстер-класи.

001

Почесне право відкрити захід надали адміністрації університету – ректору ЦДПУ ім. В.Винниченка Семенюку Олегу Анатолійовичу, декану  фізико-математичного факультету Ріжняку Ренату Ярославовичу та завідувачу кафедри ТМТПОПБЖ Садовому Миколі Іллічу.

На заході також буди присутні почесні гості - заступник командира 3 полку Францішкевич С.В. та військовий духовий оркестр.

Для гостей лунали музичні подарунки від студентів університету та школярів. Насичена патріотична програма тривала годину, протягом цього проміжку часу і годину після працював ярмарок-продаж, де придбавши будь-який з виробів можна було зробити благодійний внесок у скриньку.

За результатами ярмарку було зібрано 3900 гривень, які організатори передали військовим 3 полку. Вони планують витратити кошти на придбання необхідного військового спорядження.

002

Хочеться висловити подяку всім тим, хто долучився до організації благодійного ярмарку і без кого, захід можливо б не відбувся:

Ріжняку Ренату Ярославовичу – за сприяння і підтримку студентської ініціативи;

Садовому Миколі Іллічу – за підтримку, поради та настанову;

Чистяковій Людмилі Олександрівні – за допомогу в організацію і добру пораду;

Куценко Тетяні Володимирівні – за витримку, допомогу в підготовці і організацію робочого процесу;

Хріненко Тетяні Вікторівні – за організацію робочого процесу, допомогу у підготовці і організації виставки.

Остапчук Надії Володимирівні – за підготовку виставки і допомогу в її організації.

Рацулу Анатолію Борисовичу, декану факультету педагогіки та психології;

Шараповій Тетяні Анатоліївні, заступнику декана факультету педагогіки та психології з навчально-виховної роботи;

Краснощок Інні Петрівні, доценту кафедри педагогіки та освітнього менеджменту.

А також щире спасибі за підтримку працівникам факультету філології та журналістики – Фенько Натілії Миколаївні та Кирилюк Ользі Леонідівні.

Окрема подяка Олійник Тетяні Вікторівні працівниці бібліотеки ЦДПУ ім. В.Винниченка за витримку, добру пораду та допомогу в організації.

003

Дякуємо за підтримку організаційного процесу і значний внесок Студпрофкому ЦДПУ, Студентській раді, а також усім викладачам та студентам, хто допомагав і брав безпосередню участь.

До підготовки заходу долучалось студентство фізико-математичного, філологічного та психолого-педагогоічного факультетів, завдяки внеску кожного студента захід пройшов якрайкращим чином!

Безперечно, дуже важливо, що благодійний ярмарок знайшов підтримку у ЗНЗ всієї області, тому висловлюємо подяку:

Комунальному закладу «Навчально-виховного об’єднання – «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад школа І ступеня «Гармонія» - гімназія імені Тараса Шевченка – центру позашкільного виховання «Контакт» Кіровоградської міської ради

Комунальному закладу «Навчально-виховного об’єднання –

«Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів №1 – дитячий юнацький центр «Перлинка» - Кіровоградської міської ради

Комунального закладу «Навчально-виховного об’єднання №6

«Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, центр естетичного виховання «Натхнення» Кіровоградської міської ради

Маловисківській загальноосвітній школі №3 І-ІІІ ступенів Маловисківської міської ради Кіровоградської області

Загальноосвітнійї школі І-ІІІ ступенів №2 Кіровоградської міської ради

Загальноосвітнійї школі І-ІІІ ступенів №20 Кіровоградської міської ради

Загальноосвітнійї школі І-ІІІ ступенів №6 Олександрійської міської ради

Опорному навчальному закладу «Мошоринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Знам’янської районної ради Кіровоградської області»

004

Дякуємо кожному майстру хенд-мейду, хто долучився, або ж надав свої вироби для реалізації на ярмарку, і тим самим, підтримав наших військових:

Фесько Аллі Вікторівні

Андреяшевській Зінаїді Володимирівні

Брайко Антоніні Миколаївні

Романовій Людмилі Михайлівні

Хайченко Людмилі Миколаївні

Янчуковій Наталії Станіславівні

Дефонж Наталії Володимирівні

Незабутнім наш захід зробили музичий гурт «Місто доріг»(м.Знам’янка),  музичний виконавець Дмитро Шукшин, молодий поет Максим Бричка.

005

На останок, хочемо подякувати, всім, хто був  присутнім на заході, хто допоміг подарувати трішки тепла нашим захистникам і сказати їм щире дякую! Тепло наших сердець повинно надихати і зігрівати, наш обов’язок виховувати себе та майбутнє молоде покоління,свідоме, небайдуже та незалужне, аби кожен зміг з гордістю назвати себе громадянином України!