День Святого Валентина – одне з найяскравіших свят у році. І звичайно, така подія не оминула наш фізико-математичний факультет.

Студентська рада фізико-математичного факультети  подбали про гарний настрій викладачів і студентів нашого вишу, прикрасивши корпус й вигадавши багато приємних сюрпризів не лише для закоханих, але й для усіх, хто побажав цієї сонячної днини приєднатися до відзначання веселого й романтичного свята.

2

З восьмої години ранку й до кінця навчального дня в холі факультету грала мелодійна музика, радіо «FIZMAT» забезпечувало гарний настрій та святкову атмосферу. Факультет був прикрашений сердечками та яскравими плакатами на романтичну тематику.

Після першої пари сюрпризи продовжилися. Студенти  спеціальності «Математика» організували акцію «Обійму безкоштовно». Хлопці стояли біля входу з табличками й радісно обіймали охочих отримати тепло і гарний настрій.

3

Молода команда студентської ради своїми руками створила солодкі подаруночки, які розлетілися за одну перерву. Мабуть, найсмачніша валентинка для коханої людини.  Кожен мав можливість придбати  та надіслати подаруночки адресату разом  зі своїми побажаннями поштою «Янголята». Впродовж  дня студенти активно фотографувалися на фоні фотозони, а поштою «Янголята» було надіслано велику кількість святкових вітань та солодощів.

4

Від початку відкриття фотозони до кінця четвертої пари всі смаколики було успішно реалізовано, тоді як акція «Вільні обійми» мала продовження не тільки на фізико-математичному факультеті, а й на інших факультетах університету.

5

Ось так на фізико-математичному факультеті пройшов День Святого Валентина, який прикрасив сірі будні й багатьом поліпшив настрій. Ми дякуємо первинній профспілковій організації студентів Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, студентській раді фізико-математичного факультету та деканату фізико-математичного факультету за підтримку ініціативи студентів.