Пам’ятаєте, в середині жовтня ми запровадили новий формат радіо FIZMAT. Після того, як ми перестали користуватися «В контакте», він припинив своє існування. Тому музику на перервах слухали як до появи нового проекту – дякуючи старанням та смакам нашого ді-джея Андрія Ярмоленка.

Але ми живемо в час, коли прогрес розвивається неймовірними кроками, у світі всі системи стають автоматизованими та максимально простими для звичайного користувача. Ми, як передовий факультет в університеті, не просто намагаємося «встигнути» за цим, а певною мірою створюємо цей самий прогрес. Зараз стартує нова програма радіопередач «FIZMAT 2.0», головним нововведенням є те, що студенти самі вирішують, що буде грати на перервах. Кожен бажаючий може додати свої пісні та голосувати за інші. Нова система автоматично підбирає найпопулярніші пісні, котрі будуть звучати в ефірі, також ви можете дізнатися, яка музика грає та навіть завантажити її. За допомогою новітніх технологій будь-які речі можна зробити простішими та продуктивнішими, ніж раніше. Наша мета – знайти креативний підхід до звичних речей, які стануть інноваціями в майбутньому.

– Як почати створювати атмосферу на перервах?

– Дуже просто, потрібно зайти на сайт (є версія для комп’ютерів та смартфонів) http://mphm.kl.com.ua/ та пройти просту реєстрацію (інструкція нижче).

Інструкція:

  1. Перейдіть на сайт http://mphm.kl.com.ua/ та натисніть кнопку «Зареєструватися»

2

  1. Введіть свої ім’я, прізвище та електронну адресу (на пошту буде відправлено лист з підтвердженням реєстрації), потім придумайте пароль та ще раз натисніть кнопку «Зареєструватися»

3

  1. Зайдіть в свою електронну скриньку та підтвердіть реєстрацію

4

  1. Після цього поверніться на сайт, тепер у вас є можливість повною мірою оцінити можливості сайту.

5

Можливості сервісу:

-  Щоб додати пісню, натисніть на кнопку «Додати пісню», виберіть файл на вашому пристрої та натисніть на кнопку «Завантажити»

-  Ви можете також прослуховувати музику, та ставити відмітку «подобається» біля мелодій, таким чином ці пісні будуть частіше звучати в ефірі «FIZMAT 2.0»

-  Є можливість перегляду як нової музики, так і рейтингу кращої, для цього натисніть на кнопку «Нові» або «За рейтингом»

-  Пісні, які зараз в ефірі, відображаються зверху на сторінці сайту. За них можна віддати голос, а також завантажити на свій гаджет.

-  Ви можете прослуховувати, видаляти музику, яку завантажили, у вкладці «Завантажена музика», тут же відображається рейтинг кожної мелодії.

6

Проект створив студент 1 курсу Іванов Євген