Сьогодні, 14 грудня 2017 року, на фізико-математичному факультеті відбувся благодійний ярмарок "Помічники Святого Миколая", ініціаторами якого були студенти спеціальності «Трудове навчання та технології».

01

Метою цього заходу був збір коштів на подарунки дітям студентів університету, захисників України – Шершня Андрія та Карнауха Віктора. Подію відкривав декан фізико-математичного факультету Ріжняк Ренат Ярославович. Він наголосив на важливості проведення подібних заходів та актуальності допомоги бійцям АТО та їх сім'ям у нинішній час.

02

Ярмарок проходив у формі аукціону, де більшість виробів була виготовлена студентами фізико-математичного факультету, а також значна частина була надана бажаючими для реалізації.

03

Ярмарок викликав великий інтерес як серед студентів та викладачів університету, так і кропивничан взагалі. Приємно було бачити жителів міста, викладачів та студентів, які прийшли підтримати дітей воїнів АТО. Майже всі вироби були реалізовані під час аукціону, на деякі вироби було отримано замовлення.

04

Всі одержані кошти буде витрачено на придбання подарунків дітям бійців АТО – студентів університету.

Окрему подяку слід висловити Ріжняку Ренату Ярославовичу за підтримку проекту, Краснощок Інна Петрівні – за мотивацію, довіру та позитивний настрій, Чистяковій Людмилі Олександрівні – за надання авторських виробів, і, звичайно ж, Мироненко Наталії Василівні – за ідею з новорічними віночками, бо саме звідси бере початок ідея організації ярмарку.

05

Матеріал підготувала студентка ТН16Б Козлова Світлана.

0607