У межах заходів присвячених «Міжнародному дню студента і Всесвітньому дню дитини» проведених в Науковій бібліотеці ЦДПУ ім. В.Винниченка 24.11.2017 року старшим викладачем кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності Мироненко Наталею Василівною та ст. лаборантом цієї ж кафедри Остапчук Надією Володимирівною було проведено майстер-клас для учнів 11 класу гімназії-інтернат-школи-мистецтв. Під час майстер-класу учні мали змогу опанувати такі техніки декоративно-прикладного мистецтва як квілінг та торцювання. Діти із захопленням створювали вироби з новорічної тематики за вище вказаними техніками, які в подальшому можна використати для прикрашання своєї класної кімнати.

2345

Також 01.12.2017 року було проведено  майстер-клас з учнями 3-го класу загальноосвітньої школи №10 селища Нового. Усі вони із задоволенням прийняли участь у виготовленні новорічної ялинки для свого класу.

67891011

Під час проведення майстер-класів панувала приємна атмосфера піднесення, радості та святкового настрою. Організатори та учасники майстер-класів отримали масу позитивних емоцій від спілкування та спільної роботи, про що свідчать світлини, зроблені під час проходження заходів.

Інформацію підготували старший викладач кафедри ТМТПОПБЖ Мироненко Н.В. та старший лаборант Остапчук Н.В.