Шановні одинадцятикласники!

 

 Запрошуємо Вам взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка з математики, яка буде проводитись в два етапи (заочний та очний).

Метою олімпіади є підготовка випускників до ЗНО з математики, а також можливість отримати додаткові бали (до 20) до сертифікату ЗНО з математики за умови вступу на фізико-математичний факультет ЦДПУ ім.В.Винниченка. Олімпіада буде проводитися вже вдруге. Вступники 2017 року вже скористалися перевагами участі в олімпіаді при вступі на фізмат.

Напередодні проведення олімпіади пропонуємо Вам завдання тренувального туру олімпіади (їх можна скачати тут), розв’язуючи які Ви можете дистанційно консультуватися та листування з викладачами кафедри математики. Крім того, кожної суботи з 10-ї до 11-ї години на кафедрі математики (аудиторія 208 навчального корпусу № 4 (семиповерхівка)) Вам готові будуть надати консультацію викладачі. Завдання минулого року можна скачати за посиланням, відповіді та розв’язання до них – за посиланнями: відповіді до завдань минулорічного дистанційного туру, відповіді до завдань минулорічного очного туру.

Ви можете:

1) розв’язати всі або декілька завдань та надіслати за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. у вигляді фотографій чи скан-копій – вони швидко будуть перевірені та прорецензовані викладачами кафедри математики;

2) отримати консультацію з приводу задач, розв’язання яких для вас є ускладненим – надсилайте свої запитання за електронною адресою matholimpiada@gmail.com ;

3) самостійно готуватися до олімпіади.

Консультації та відповіді на організаційні питання можна отримати за телефоном 099-905-49-55 (після 14.00) та 096-62-78-428 або e-mail: matholimpiada@gmail.com

Терміни проведення тренувального туру олімпіади – жовтень–грудень 2017 року, терміни проведення дистанційного туру – лютий–березень 2018 року. Очний тур олімпіади буде проведений в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті ім.В.Винниченка на фізико-математичному факультеті у квітні–травні 2018 року.

Всі учасники заочного туру запрошуються до участі в очному турі олімпіади. Всім учасникам за обов’язкову участь в заочному та очному турі олімпіади будуть нараховані додаткові бали з математики у сертифікаті ЗНО (до 20 балів).

В минулому навчальному році в олімпіаді ЦДПУ ім. В. Винниченка приймали участь 33 особи. Усі вони отримали високі додаткові бали: 4 особи 17-19 балів, всі інші 20 балів. Це дало їм змогу вступити на фізико-математичний факультет ЦДПУ ім. В. Винниченка на державну форму навчання.

Детальну інформацію про олімпіаду для вступників ЦДПУ ім. В. Винниченка можна знайти за посиланням: http://www.kspu.kr.ua/ua/olimpiady-dlia-vstupnykiv на цій сторінці Ви також знайдете схему розрахунку конкурсного балу та збільшеного конкурсного балу в ЦДПУ ім. В. Винниченка.