рис 1

 

Метою олімпіади є підготовка випускників до ЗНО з фізики, а також можливість отримати додаткові бали (до 20) до сертифікату ЗНО з фізики за умови вступу до ЦДПУ ім. В. Винниченка.

Олімпіада проводиться у два тури:

  • Перший тур – дистанційний, орієнтовний термін проведення – до 17 травня 2021 р.;
  • Другий тур – очний, орієнтовний термін проведення – 29 травня 2021 р (може бути змінено відповідно до ситуації з COVID-19).

рис 2

Для участі в олімпіаді необхідно:

  • зайти на сторінку Олімпіади для вступників на веб-сайті ЦДПУ ім. В. Винниченка і зареєструватись;
  • ознайомитись із завданнями, розміщеними сторінці завдань предметних Олімпіад,
  • розв’язати всі завдання та надіслати за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.у вигляді фотографій чи скан-копій – вони швидко будуть перевірені та прорецензовані викладачами кафедри фізики та методики її викладання;
  • виконати завдання в паперовій формі та надіслати роботу разом з анкетою рекомендованим листом за адресою: кафедра фізики та методики її викладанняфізико-математичний факультет, Центрально-український державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка, вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький, 25006.

рис 3

Учасники, що набрали не менше 75% балів на першому етапі, допускаються до участі в другому (очному) етапі, який проходитиме на базі ЦДПУ ім. В. Винниченка 29 травня 2021 року.

Прізвища осіб, допущених до участі в очному етапі, публікуються на веб-сайті ЦДПУ ім. В. Винниченка на сторінці Олімпіади для вступників.

Не втрачайте шанс отримати додаткові бали до сертифікату при вступі!

рис 4

Консультації та відповіді на організаційні питання можна отримати за телефоном +380-66-963-64-77; бажано писати питання у Вайбері) або e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

рис 5

Завдання дистанційного туру з фізики знаходяться тут.

Програму для підготовки до олімпіади з фізики Ви знайдете тут.