16 квітня 2016 року 8 команд фізико-математичного факультету взяли участь у I-му (обласному) етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування. Суперниками наших команд були представники Кіровоградського національного технічного університету, визначеного базовим у Кіровоградській області на цьому етапі.

Згідно до порядку проведення змагань протягом туру, що триває 5 годин, команда з трьох учасників має на одному комп’ютері розв’язати якомога більше із пропонованих задач. У даному турі пропонувалося 14 задач.

З найкращим результатом у Кіровоградській області (7 задач) виступила команда KSPU_NotFound у складі студентів 36 групи спеціальності Інформатика Міхава Володимира, Туртуріки Віктора та Носко Юлії.

2

Другий результат – 5 задач, – у іншої досвідченої команди нашого факультету – KSPU_LSD445 у складі Годуна Дмитра, Іванова Євгенія та Фоменко Катерини.

3

Третє місце виборола команда Кіровоградського національного технічного університету KNTU_UTNK.

Приємно відзначити дебютантів олімпіади – команду 16 групи KSPU_BSOD у складі Філоненка Євгенія, Ноги Антона та Сиволапа Олександра, яким вдалося розв’язати 3 задачі та посісти 8 місце з 16 можливих.

4

На жаль дебют команди KSPU_Foxy у складі студентів 22 групи спеціальності Фізика та інформатика Магденко Вадима, Котляр Анни та Бородія Сергія виявився не таким вдалим: жодна із запропонованих задач їм не підкорилася.

5

Решта команд – команда KSPU_FatalError у складі студентів 36 групи Гавриленка Кирила, Олійника Владислава та Лискова Сергія, команда KSPU_HelloWorld у складі студентів 26 групи Максименка Андрія, Мельника Дмитра та Сокол Марини, команда KSPU_dotDMN у складі студентів 26 групи Шеремета Дениса, Майорова Микити та Головка Максима, а також команда KSPU_HinduCode у складі студентів 46 групи Марусенка Романа, Таніна Антона та Редчука Олексія, – також гідно представляли наш факультет і університет на 1/8 світової першості з програмування серед університетських команд. На жаль, призових місць лише три.

6

У вересні 5 кращих команд області серед яких три наших найкращих – KSPU_NotFound, KSPU_LSD445 та KSPU_FatalError, – змагатимуться у 2-му етапі з командами Дніпропетровської, Полтавської та Черкаської областей. Змагання відбуватимуться на базі нашого університету, який визначено базовим для Центрального регіону у другому етапі.

Щиро вітаємо фізматівців з гідним виступом на олімпіаді, а переможцям бажаємо таких же феєричних успіхів у подальших звитягах!

789101112131415

 Детальніше...