В здоровому тілі – здоровий дух!На фізико-математичному факультеті навчаються найрозумніші діти, але про гармонію фізичного і розумового розвитку вони не забувають. 24 березня 2016 року, в рамках проведення міжфакультетських змагань з волейболу, команда фізико-математичного факультету гідно посіла 1 місце, отримавши перемогу нам іншими командами.

2

Під керівництвом Дмитра Липки команда без сумнівів тримала лідерство протягом всіх партій. До складу команди увійшли Анкутов Сергій, Липка Дмитро, Сергійчук Олексій, Демчик В’ячеслав (студенти 21 групи спеціальності Технологічна Освіта), Пісний Ігор, Шкода Григорій (студенти 23 групи спеціальності Математика) та Мошуренко Олександр (студента 61 групи спеціальності Технологічна Освіта).

3

На цьому запал до перемоги не згасав! Вже 28 березня 2016 року, команда фізико-математичного факультету з баскетболу довела всім, що випадковостей не буває! Факультет дійсно виховує чемпіонів. Тому студенти з гідністю вийшли переможцями з факультетських змагань з баскетболу! Капітаном команди та лідером став Анкутов Сергій. Зі слів Сергія: «Я не спортсмен, я баскетболіст! - А баскетбол що не спорт? - Ні, це життя!». Також до команди увійшли: Анкутов Сергій, Сергійчук Олексій, Станкевич Ігор, Арапов Дмитро, Юхименко Іван (студент 11 та 21 груп спеціальності Технологічна Освіта).

4

А наприкінці квітня до факультетських перемог додалася ще й футбольна. Новину про цю подію читайте в найближчих публікаціях.

5

За ініціативою декана фізико-математичного факультету переможці змагань були поіменно нагороджені почесними грамотами, які Ренат Ярославович особисто і вручив. Вітаємо переможців!