23 листопада 2021 року (вівторок) о 14.15 відбудеться семінар Міждисциплінарного наукового центру прикладних досліджень, присвячений 100-річному ювілею Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Захід буде проведений з використанням платформи Meet, на ньому буде представлено виступи-спогади постійних учасників та гостей семінару про славетні сторінки історії нашого навчального закладу. До участі в семінарі можна буде долучитися за посиланням https://meet.google.com/wcv-cpza-mwq.

001

Для укладання програми семінару  просимо всіх охочих заздалегідь повідомити про свої наміри стати учасником ювілейного засідання (прізвище, тема виступу, координати для зв’язку) за тел. +38(050)5666026 (Viber), E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або особисто Р.Я. Ріжняка. Регламент: основна доповідь – 7 хвилин, виступ в обговоренні – 2 хвилини.

002

Також передбачена пасивна форма участі в семінарі (без виступу). Приєднуйтеся! Згадаємо знакові постаті та славне минуле нашого вишу!