16 жовтня о 10.00 на факультеті математики, природничих наук та технологій Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в аудиторії № 214 навчального корпусу № 4 (семиповерхівка) розпочали свою роботу суботні безкоштовні курси підготовки до ЗНО з математики та підготовки до Університетської олімпіади, яка дає можливість додати 10-20 балів до ЗНО з математики за умови вступу до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

001

Перше заняття на тему: «Обчислення. Текстові задачі» провів професор кафедри математики, інформатики, економіки та методик їхнього навчання Ренат Ярославович Ріжняк .

002

Тішить, що курси викликали неабиякий інтерес старшокласників – перше заняття відвідали більше 60-ти учнів. Гуртом розв’язували задачі на обчислення виразів, а особливу зацікавленість виявили до операцій з періодичними дробами та особливої методології розв’язання текстових задач.

003

Наступне заняття безкоштовних курсів з математики відбудеться дистанційно 24 жовтня о 10.00. Проводитиме його доцент кафедри математики, інформатики, економіки та методик їхнього навчання Інна Геннадіївна Ключник . Тема заняття – «Цілі, дробово-раціональні та ірраціональні вирази».

З тематичним планом курсів та датами проведення занять можна ознайомитися на сайті факультету  математики, природничих наук та технологій .

004

Найближчим часом маємо намір залучити до курсів максимальну кількість учнів з Кіровоградської області, тож запрошуємо всіх охочих заповнити реєстраційну форму слухача та поглибити свої знання математики!