01 жовтня 2021 року відбулися батьківські збори студентів І курсу факультету математики, природничих наук та технологій. Збори відкрила в. о. декана факультету Т. В. Фурсикова, яка ознайомила присутніх із особливостями освітнього процесу та розкрила особливості навчання, виховання та повсякденного життя студентів у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка.

Також виступила заступник декана з профорієнтаційної та виховної роботи О. М. Трифонова, яка окреслила головні напрями виховного процесу, специфіку організації позаурочних заходів, культурне життя на факультеті. Заступник декана наголосила на залученні студентів до різноманітних проєктів у вільний від навчання час; серед видів позаурочної діяльності – наукові гуртки, наукові проєкти, участь у виховних заходах. Зараз триває підготовка до конкурсу «Міс факультету».

Завідувач кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності М. І. Садовий наголосив на потребі систематичного контакту батьків із кураторами групи, представниками деканату, завідувачами кафедр.

1

Дуже втішає той факт, що батьки активно цікавляться навчанням своїх дітей.

Інформацію підготувала заступник декана О. М. Трифонова