25 червня 2021 року завершилася державна атестація студенів спеціальності 015 Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості). Вперше студенти – 5 випускниць, успішно склали державні екзамени та захистили кваліфікаційні роботи.

001002

Це перший випуск студентів спеціальності «Професійна освіта», започаткованої кафедрою теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності. На долю цих студентів випало проходження акредитації, яку було успішно реалізовано. Завжди активні, як у навчанні, так і у громадській роботі, дівчата показали високий результат у науковій роботі та на підсумковій атестації. Серед досягнень – І місце на конкурсі наукових робіт (студентка Скляренко Н.), перемоги на Міжнародних та Всеукраїнських творчих конкурсах, фестивалях і виставках, участь у наукових конференціях, тренінгах та майстер-класах.

003004005

Всі здобутки відобразилися на рівні підготовки та у результатах атестації. Перший державний кваліфікаційний екзамен, який проходив у два етапи 17 та 19 червня показав, що двоє студенток опанували фах на відмінно, троє – добре. Цікавим і змістовним став захист бакалаврських кваліфікаційних робіт, які оцінено комісією теж на відмінно (3 роботи) та добре (2 роботи). Завершенням атестації стало присвоєння випускницям кваліфікації «Бакалавр освіти. Майстер виробничого навчання. Технік-технолог/ технік-конструктор».

006

Зичимо успіхів нашим випускницям! Нехай здійснюються мрії і реалізовується усе заплановане.