14 та 16 червня 2021 на фізико-математичному факультеті ЦДПУ ім. В. Винниченка розпочався перший етап державної атестації випускників-спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» – бакалаврів і магістрантів. Особливості цьогорічної атестації – це формат її проведення: для бакалаврів денної  форми навчання – аудиторно, для магістрів заочної форми навчання – дистанційно.

001

Перший етап розпочався із захисту кваліфікаційних робіт: 14 червня для бакалаврів, а 16 червня для магістрів кафедри інформатики та інформаційних технологій. Виконання випускної кваліфікаційної роботи студента є завершальним етапом освітньої програми, ефективною формою перевірки знань студента, його творчої і практичної підготовленості до практичної і аналітичної роботи, важливим засобом доведення досягнутого фахового рівня в обраній галузі знань.

002

Випускники бакалаврату та магістратури успішно пройшли захист, продемонструвавши необхідний рівень сформованості фахових компетенцій. Кваліфікаційні роботи стосувались різноманітних напрямків ІТ галузі: розробка систем керування, серверних додатків, комп’ютерного моделювання. Окремо варто зазначити розроблений Бондаренком Р.С. додаток для організації навчального процесу в умовах дистанційного навчання.  

003

Колектив кафедри вітає своїх випускників з успішним захистом кваліфікаційних робіт та бажає так само успішно здати державні кваліфікаційні екзамени!

004005