29 березня 2021 року відбулася онлайн зустріч із дизайнеркою одягу та аксесуарів Тетяною Стелею, яка працює у світі моди близько 30 років, є власницею однойменного  українського Модного Будинку «TANYA STELYA» (Київ).

1

Тетяна радо погодилася розповісти про власний професійний шлях та творчий досвід студентам спеціальностей Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості) та Середня освіта (Трудове навчання та технології), що навчаються на фізико-математичному факультеті ЦДПУ імені Володимира Винниченка.

23

Вищу освіту Тетяна Стеля здобула у Київському інституту легкої промисловості, по закінченні якого розпочала свій творчий шлях у світі краси і моди в місті Кіровограді. Тоді, у 1990-х роках вона створила власне ательє мод, відкрила модельну школу «Царівна», започаткувала та проводила 9 років поспіль Міжнародний фестиваль молодих дизайнерів «Чарівна Голка» тощо. Далі дизайнерську діяльність Тетяна продовжила у Києві, Сен Тропе, Ліоні (Франція).

45

 «Виграє на ринку не самий розумний, не самий мудрий, а виграє самий гнучкий! Це дає можливості підлаштовуватися під виклики сьогодення»,  -  говорить Тетяна Стеля й далі додає: «Все що сталося в моєму житті – 90% моєї праці й тільки 10% таланту».

Зараз свою професію Тетяна називає «Модельєр особистого бренду», адже, важливим є не лише вміння створити гарні моделі одягу але й відповідати викликам сьогодення, бути конкурентними на ринку й просувати власний бренд. Саме про це домовилися поспілкуватися на нашій наступній зустрічі.

67

Дякуємо Тетяні Стелі за цікаву та мотивуючу розповідь!

Фото люб’язно надані Тетяною Стелею із посиланням на її сторінку у фейсбук.

Матеріали підготувала Оксана Абрамова