18 березня 2021 року о 12.00 біля Міськради відбудеться Ярмарок виробів з переробленої джинси, який організовує Гончаренко-центр та Професійний ліцей сфери послуг та торгівлі.

Студенти спеціальностей ПО "Технологія виробів легкої промисловості" та "Трудове навчання та технології" разом з викладачами кафедри Теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності активно готуються взяти участь у благодійному заході під назвою "Правильна джинса".

001

Разом із Професійним ліцеєм сфери послуг і торгівлі городяни зібрали понад 100 кг джинсового одягу і студенти та викладачі зазначених спеціальностей, вже шиють з нього:

  • еко сумки
  • шкільні рюкзаки
  • панамки, корсети
  • прихватки для кухні
  • дитячі сарафанчики
  • сувеніри та інші класні речі.

Зібрані кошти передамо на потреби притулку для стареньких людей «Затишна оселя»: https://m.facebook.com/oselia.com.ua/

002

Партнери заходу:

- Банк речей

- Бренд Charwish

- Команда спеціальностей "Професійна освіта" (Технологія виробів легкої промисловості) й "Середня освіта" (Трудове навчання та технології) фізико-математичного факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка

Презентація заходу від студентів фізмату виглядає так.

Запрошуємо усіх доєднатися до благодійної акції! Це можна зробити у 2 кроки :

1. Прийти у 304 аудиторію й допомогти у виготовленні виробів. Також можна приносити джинсові речі, які будуть використані у переробці.

2. Прийти на акцію та придбати корисну річ.