Студенти спеціальності 015 Професійна освіта (Комп’ютерні технології) прийняли активну участь в онлайн-конкурсі творчих робіт «Арт-дизайн «Дивосвіт» у рамках реалізації Міжнародного наукового проекту «Євроінтеграція в освіті, науці і культурі», організатором якого виступила «Вища Технічна школа в Катовіце», м. Катовіце, Польща.

Конкурс був спрямований на:

  • стимулювання та підтримку творчих ініціатив студентської молоді;
  • підвищення ефективності застосування їх творчого потенціалу;
  • розвиток творчих здібностей студентської молоді;
  • виявлення найбільш обдарованих студентів, здатних до самостійної творчої та проектної діяльності;
  • набуття студентами досвіду участі в міжнародних творчих конкурсних програмах;
  • забезпечення міжнародного творчої взаємодії студентів, обміну ідей у сфері їх професійних і особистісних інтересів.

Студенти груп КТ19Б-С (Головченко Вікторія, Кас’янова Юлія) та КТ18Б (Лілія Абрамова, Апанасєвич Богдан) під керівництвом викладача кафедри ТМТПОПБЖ Соменка Д.В. подали до участі свої роботи з Web-дизайну, над якими вони активно працювали з початку семестру.

001002

Відібрані конкурсною (експертною) комісією творчі роботи були відправлені у Вищу Технічну школу в Катовіце (Польща) для підведення підсумків та виявлення переможців.

На основі висновків конкурсної (експертної) комісії в номінаціях «Краще інформаційне наповнення» та «Краща графічна реалізація Web-сайту» був нагороджений дипломом переможця студент нашого факультету, групи КТ18Б – Апанасєвич Богдан.

003004

Його робота – тематична сторінка сайту була присвячена баскетболу і виконана з використанням авторського графічного дизайну та анімації. При створені використано адаптивну верстку і комбінування інтерактивних інформаційних елементів.

Як зазначили організатори конкурсу в особистих листах до учасників, роботи студентів нашого факультету були дійсно високого рівня та, в результаті, отримали відповідну оцінку організаційного комітету.