До відзначення 90-річчя фізико-математичного факультету викладачі та співробітники кафедри теорії і методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності разом із студентами спеціальностей Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості) та Середня освіта (Трудове навчання та технології) за підтримки декана факультету Р.Я. Ріжняка приготували подарунки для співробітників факультету та для запрошених гостей свята.

123

Прикро, що у зв’язку з умовами адаптивного карантину та заборони масових заходів на Кіровоградщині, не вдалось реалізувати увесь запланований сценарій свята. Та на згадку про Ювілей фізико-математичного факультету всім співробітникам факультету, музикантам Духового військового оркестру та Рок-групи «BlackberryJam» подарували такі необхідні тепер засоби індивідуального захисту – маски-вишиванки.

456

Приєднуючись до привітань, бажаємо нашому факультету бути завжди лідером! Професорсько-викладацькому складу, співробітникам та студентам факультету зичимо творчих успіхів та великих наукових досягнень, міцного здоров’я, терпіння і сили подолати всі труднощі й, зміцнілими духом, долати нові вершини!