02 жовтня 2020 року відбудуться прямі таємні вибори голови студентської ради фізико-математичного факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Голосування буде тривати з 9:00 до 17:00. Виборча дільниця буде розташована в приміщенні студентської ради фізико-математичного факультету (аудиторія № 210).

Наразі до участі у виборах допущені такі кандидати на голову студентського самоврядування:

1) Мельник Олександр Олександрович, група ТН18Б;

2) Меренкова Олександра Сергіївна, група ПО19Б.

Конкурс на посаду голови студентської ради фізико-математичного факультету ще триває і всім бажаючим студентам можна подати свою кандидатуру до 30 вересня 2020 року. Для участі звертатись до Олександра Мельника, голови Студентської ради фізико-математичного факультету. Заявки приймаються за телефоном або на Вайбер 099-259-68-65. Заявка включає резюме стандартного зразка та мотиваційний лист. Перевагою буде досвід організаторської діяльності та роботи в команді/громадській організації.

001

Проведення агітації, зустрічі з виборцями, публікації програми на сайті факультету, соціальних мережах починаються з моменту реєстрації кандидата. Агітація закінчується за день до виборів (День тиші) – до 00:00 години 01.10.2020 року.

Прийдіть, проголосуйте та підтримайте свого кандидата!