11 жовтня 2019 року, на передодні святкування Дня захисника України, студенти та викладачі фізико-математичного факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка приєднались до вітань наших воїнів у Кіровоградському обласному клінічному госпіталі для ветеранів війни. Подарунки та смаколики вручили студенти спеціальності «Трудове навчання та технології». Смачними пирогами до святкового столу пригостили учасників спортивних змагань, а також ветеранів, які проходять лікування у терапевтичному, неврологічному, хірургічному та кардіологічному відділеннях. Через волонтерів госпіталю було передано смаколики та подарунки нашим захисникам на передові позиції.

Ми пам’ятаємо та шануємо мужність і героїзм захисників незалежності й територіальної цілісності України! Низький уклін і велика подяка кожному захисникові за наші сонячні дні. Їхніми зусиллями ми маємо можливість спокійно навчатися, працювати, виховувати дітей, радіти життю.

Хай береже Господь кожного воїна-захисника України!

1 2 3

 5 6

7 8 9 10

Інформацію підготувала старший викладач кафедри теорії і методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності Куценко Т.В.