7 жовтня 2019 року на фізико-математичному факультеті відбулися вибори голови Студентської ради. Цій події передувала виборча компанія, в якій брали участь чотири кандидати – Чернецька Анастасія (група МІЕ16Б), Демченко Анна (група МІЕ17Б), Мельник Олександр (група ТН18Б) та Величко Марія (група МІЕ17Б).

Вибори голови студентської ради 2019 01 Вибори голови студентської ради 2019 02 Вибори голови студентської ради 2019 03

Вибори голови студентської ради 2019 04 Вибори голови студентської ради 2019 05

На звітній Конференції студентів факультету, що проводилась в день виборів, голова Студентської ради 2018-2019 навчального року Чернецька Анастасія прозвітувала про роботу студентської ради за минулий навчальний рік. Анастасія розповіла про всі події і заходи із студентського життя, які проводилися протягом року. Зокрема, було проведено фестиваль «Вернісаж талантів», конкурс «Мис фізмат» та Містер Фізмат», конкурс молодих дизайнерів «Палітра моди», «Свято останнього дзвоника» та інші заходи. Студенти приймали участь у благодійних акціях в підтримку воїнів АТО, збирали кошти та речі для військових. Також студенти опікуються вихованцями Шостаківської школи-інтернату. На День святого Миколая студенти їздили із святковою програмою, привітаннями і солодкими подарунками до учнів інтернату. Студенти визнали роботу студентської ради задовільною та схвально оцінили роботу голови.

Вибори голови студентської ради 2019 06 Вибори голови студентської ради 2019 07 Вибори голови студентської ради 2019 08

Вибори голови студентської ради 2019 09 Вибори голови студентської ради 2019 10

Процедура виборів відбулася демократично, прозоро і відповідно до ст. 40 Закону України «Про вищу освіту» та Положення про студентське самоврядування. Участь у виборах взяли студенти всіх груп факультету.

Після підрахунку голосів членами лічильної комісії було визначено, що більшістю голосів обрано Мельника Олександра. Хочемо від всього студентського та викладацького колективу привітати Олександра та побажати йому успіхів у подальшій роботі, а всім кандидатам висловити подяку за участь та побажати наснаги і наполегливості.