Традиційно викладачі фізико-математичного факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка розпочинають суботні безкоштовні курси підготовки до ЗНО з математики. Отже, 5 жовтня о 10 годині в аудиторії № 214 навчального корпусу № 4 (семиповерхівка) розпочинають свою роботу суботні безкоштовні курси підготовки до ЗНО з математики та підготовки до Університетської олімпіади, яка дає можливість добавити 10-20 балів до ЗНО з математики за умови вступу до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

001

Проводити перше заняття буде декан факультету, професор Р.Я. Ріжняк (5 жовтня 2019 р. о 10 годині в аудиторії № 214 навчального корпусу № 4 (семиповерхівка)). Тема заняття – «Обчислення. Текстові задачі».

Наступне заняття безкоштовних курсів з математики 12 жовтня (10 година, аудиторія № 214). Проводити його буде доцент кафедри прикладної математики, статистики та економіки Л.І. Яременко. Тема заняття – «Відсотки. Основні задачі на відсотки».

Тематичний план курсів можна подивитися на сайті фізико-математичного факультету у розділі «Підготовка до ЗНО з математики» або тут.