25 лютого 2019 року студенти третього курсу спеціальності «Трудове навчання та технології» разом зі студентами ГО «Університет третього віку «Натхнення»» відвідали центр реабілітації дітей з інвалідністю «Сильні духом», яким опікується громадська організація «Серце матері».

12

Мета заходу: допомога дітям з інвалідністю приготувати подарунки для мам та бабусь до свята 8-го Березня. Враховуючи можливості дітей з особливими потребами, студенти заготовили екологічні ємності для спецій у техніці декупаж. Завдання дітей – святково запакувати подарунок. До проведення майстер-класу долучились представники громадських організацій та волонтери фізико-математичного факультету.

34

Діти щиро раділи спілкуванню і співпраці. Для нас же це справжній урок того як треба любити життя, радіти дрібничкам, а головне – любити людей. Наші старші студенти принесли дітям в подарунок іграшки, виготовлені власноруч. У дружній атмосфері, після проведення майстер-класу, спілкування продовжили за чаєм та солодощами.

56

Керівник центру реабілітації «Сильні духом» Людмила Шукрута подякувала за проведений спільно з дітьми час, бо саме спілкування для них є найбільшим подарунком.

Матеріал підготувала ст. викладач кафедри ТМТПОПБЖ Куценко Т.В. та студентка групи ТН 16 Б Козлова Світлана.

7891011