Запрошуємо старшокласників взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка з фізики, яка буде проводитись в два етапи (заочний та очний).

Дистанційний тур триває до 5 травня 2019 року.

001

Метою олімпіади є підготовка випускників до ЗНО з фізики, а також можливість отримати додаткові бали (до 20) до сертифікату ЗНО з фізики за умови вступу до ЦДПУ ім. В. Винниченка.

Вам потрібно:

1) розв’язати всі завдання та надіслати за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. у вигляді фотографій чи скан-копій – вони швидко будуть перевірені та прорецензовані викладачами кафедри фізики та методики її викладання;

2) виконати завдання в паперовій формі та надіслати роботу разом з анкетою рекомендованим листом за адресою: кафедра фізики та методики її викладанняфізико-математичний факультет, Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка, вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький, 25006

Консультації та відповіді на організаційні питання можна отримати за телефоном +38098-48-16-626 або e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Дата проведення очного туру олімпіади – 17 травня 2019 року.

Проводиться олімпіада у 2 тури: 1 тур заочний, 2 тур очний в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті ім. В. Винниченка на фізико-математичному факультеті.

Всі учасники заочного туру запрошуються до участі в очному турі олімпіади. Всім учасникам за обов’язкову участь в заочному та очному турі олімпіади будуть нараховані додаткові бали з фізики у сертифікаті ЗНО (до 20 балів).

Детальну інформацію про олімпіаду для вступників ЦДПУ ім. В. Винниченка можна знайти за посиланням: https://www.cuspu.edu.ua/ua/olimpiady-dlia-vstupnykiv на цій сторінці Ви також знайдете схему розрахунку конкурсного балу та збільшеного конкурсного балу в ЦДПУ.

Слідкуйте за інформацією в Інтернеті. Додаткову інформацію ми вам повідомимо за адресою або телефоном вказаними Вами в анкеті чи в роботу заочного туру, котру Ви до нас надішлете.

Завдання дистанційного туру з фізики можна скачати тут.

Програму для підготовки до олімпіади за фізики Ви знайдете тут.