13 жовтня 2018 у Київському Палаці спорту відбувся бізнес- форум України та Європи «ЛЮДИНА & ТЕХНОЛОГІЇ: ТРАНСФОРМАЦІЯ МОЖЛИВОСТЕЙ»

Дякуючи підтримці ректорату університету фізматівська делегація у складі студентів-олімпіадників спеціальності «Комп’ютерні науки» Мельника Дмитра, Сокол Марини, Пузікової Тетяни та викладачів кафедри інформатики та інформаційних технологій Баранюка Олександра Филимоновича та Котіка Віталія Володимировича побувала на форумі та поділилася враженнями від побаченого та почутого.

001

Далі – пряма мова Тетяни Пузікової: «Відвідавши найбільший бізнес-форум України та Європи OLEROM FORUM ONE я отримала потужний заряд енергії, натхнення, свободу і мотивацію для реалізації власних бізнес-ідей. Запам’ятався виступ Мартіна Ліндстрома – експерта світового рівня з маркетингу, який надав ексклюзивну інформацію про впровадження інноваційних технологій в систему бізнесу, а також інноваційні ідеї для реалізації майбутніх проектів. Спікер Кейт Ферацці розповідав про нетворкінг та навчав мистецтву спілкування та заведення відносин з впливовими людьми.

002

Альгідрас Каралюс – експерт №1 в Європі в області швидкого формування навичок – свій виступ присвятив формуванню навичок швидкого вивчення англійської мови, а також основним принципам розвитку гармонійної особистості.

Спеціальним гостем форуму стала перша в світі жінка-андроїд з штучним інтелектом – робот Софія. З нею було змодельовано розмову, під час якої андроїд відповідала на заздалегідь заготовлені питання. Але головною подією стали її цікаві відповіді на питання гостей форуму.

003

Кульмінацією зустрічі стала бесіда с Арнольдом Шварценеггером – актором, політиком, спортсменом та бізнесменом. Для мене він є прикладом того, що немає нічого неможливого.

Отже, OLEROM FORUM ONE подарував усім гостям неймовірну атмосферу, а також унікальні знання від світових експертів різних галузей бізнесу, а також знайомство з єдиною у світі жінкою-роботом Софією».

004

Своїми враженнями також поділився Дмитро Мельник: «Нам вдалось побувати на найбільшому бізнес форумі україни та європи Olerom Forum One з тематикою «Людина & технології: трансформація можливостей». Враження від поїздки лишились дуже приємні. Київ порадував нас гарною погодою. Серед гостей форму були такі відомі люди як Арнольд Шварценеггер який розповідав історію свого успіху та правила, завдяки яким він досяг його. Порада яка зацікавить багатьох студентів «Людині достатньо 6 годин щоб виспатися, багато хто скаже, що йому потрібно для сну більше, потрібно лише спати швидше».

005

Ще серед гостей була робот Софія, якій можна було задати декілька питань з залу після недовгого виступу на сцені, але дивно що вона була без ніг.

Ми очікували послухати Джиммі Вейлза – засновника Вікіпедії, але на жаль його не було.

Ще одним засмученням було те, що на форумі тематика якого «Людина & технології», було занадто мало технології. Але в цілому форум сподобався.

006007