20 вересня 2018 року відбулося масштабне свято – Х Фестиваль молодіжної книги на вулиці Дворцовій «10 кроків із Книгою», організований Кіровоградською обласною бібліотекою для юнацтва ім. Є. Маланюка. Вже шостий рік поспіль участь у заході взяли студенти фізико-математичного факультету: і як учасники, і як відвідувачі.

001

Яскравою окрасою свята стала локація нашого факультету – доробки студентів спеціальності «Трудове навчання та технології» були представлені на виставці. Вишиті рушники, картини та топіарії з бісеру, вироби з дерева, паперу, м’які іграшки, текстильні вироби, ляльки-мотанки та інші роботи не залишили байдужим жодного відвідувача фестивалю. Схвальні відгуки майстерності студентів та слова захоплення вишуканості виробів лунали впродовж усього часу демонстрації виставки.

002

Також був проведений майстер-клас з виготовлення текстильних сувенірів – м’якої іграшки-гарбузика, який відвідало більше 50 учасників фестивалю. Майстер-клас проводили студентки Сидоренко Анастасія та Бурлака Анастасія, під керівництвом доцента Чистякової Л.О. та за підтримки старшого лаборанта Остапчук Н.В. Творчо працювали усі – від самих маленьких дошкільнят до пенсіонерів, і кожен залишився задоволеним від такої приємної роботи, з маленьким подаруночком від нашого факультету.

003

Наші студенти приймали активну участь у різних конкурсах та розвагах, що проводилися у межах фестивалю. Так, Саєнко Ксенія виборола ІІ місце у змаганнях з дартсу, Врадій Крістіна отримала книжку у книжковому квесті, інші студенти були учасниками команди бібліоквесту.

004

Надзвичайно цікавий і пізнавальний захід пройшов у бібліотеці, головна мета якого – залучити якомога більше людей до живого спілкування з книгою – джерелом пізнання, роздумів, знань та емоцій.

Зичимо процвітання Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Є. Маланюка!

005006007008