Ось уже котрий рік поспіль у затишному холі фізико-математичного факультету систематично відбуваються різні творчі покази та святкові концерти. Однією з важливих подій в житті кожного студента-першокурсника є посвята у професію.

001

13 вересня 2018 р. об 11:00 фізико-математичний факультет продовжив знайомство з першокурсниками, які продемонстрували високий рівень виконавської майстерності та яскравий творчий потенціал.

Захід було організовано за ініціативи студентської ради фізико-математичного факультету. У посвяті взяли участь талановиті студенти 1 курсу, яскравий виступ яких викликав шалені оплески глядачів, змусивши навіть пританцьовувати. 

002

На святковий показ завітали вельмишановні гості: декан фізико-математичного факультету Ріжняк Р.Я. та викладачі кафедр. Гості були вражені енергетикою та динамікою номерів, а оригінальні й веселі пісні стали до вподоби кожному глядачеві. Святкова атмосфера підтримувалась запальними танцями, чудовим вокалом.

003

В концерті брали участь студенти усіх груп, а зокрема – ТН18Б, Кт18Б та ПО18Б продемонстрували запальний флешмоб. Група М18Б заспівала пісню «Все буде добре» відомого гурту Океан Ельзи. ІНФ 18Б порадувала віршем про вчителів інформатики. І завершив святковий концерт Мельник Олександр з піснею Скрябіна «Сам собі країна».

004

Гості зауважили, що такі заходи є найефективнішими ліками проти будь-яких неприємностей, вони забезпечують гарний настрій та оптимізм. І вкотре наголосили на тому, що на фізико-математичному факультеті навчаються найкреативніші та найталановитіші студенти. Захід традиційно завершився фотосесією, до якої були запрошені студенти першого курсу, викладачі, гості та всі учасники дійства.

005006007