Студент магістратури спеціальності Фізика Владислав Грищенко побував у складі делегації Молодіжного парламену на семінарі «Майбутнє України. Лідери встановлюють тренди. Дивергентне мислення» в Буковелі. Він поділився на факультеті враженнями від свого відрядження.

23

«Що може бути чарівніше мальовничих Карпатських гір? Особливо, якщо тебе запросили на семінар-тренінг «Майбутнє України. Лідери встановлюють тренди. Дивергентне мислення». Семінар проходив три незабутніх дні у перлині карпат – Буковелі. За час перебування з нами працювали одні з найкращих тренерів у сфері бізнесу і політики, а саме: Петро Охотін (футуролог) «Тренди в політиці та бізнесі». Василь Цьомко (експерт Фундації демократичних ініціатив, мотиваційний тренер) – «Особистісні риси лідера в сучасному світі» Радислав Петрів – тренер Корпусу Миру США в Україні, співзасновник «Школи лідерів» «Лідер встановлює тренди», «Дивергентне мислення». Юрій Міндюк (керівник Фонду Підтримки Демократичних Ініціатив) Міжморя – безпекове майбутнє України. Любомир Грицак (експерт Інституту політичної освіти) Політичне лідерство. Анна Масна (Фундація демократичних ініціатив) – Управління часом в Інформаційну епоху. Олег Кузан (політтехнолог) Ідеологічні кампанії проти мережевих кампаній. Що вибрати? Євген Золотарьов (політтехнолог) – Суспільні, політичні акції та кампанії, які впливають на владу.

45

Плідно працювали у групах з різними громадськими діячами і політиками з усієї України. Нас чекала не менш вражаюча програма відпочинку, в яку входило:

  • відпочинок у VODA club (комплекс з 3 саун та басейну)
  • витяг оглядовий – безлімітно протягом заїзду
  • Скі-паси з VIP-проходом на витяги
  • Прокат спорядження

6

У перший вечір після плідних дебатів і зустрічі з організатором цього заходу Олександром Шевченком відбувся святковий банкет.

Тренінги – це завжди море позитивних емоцій, набутого досвіду і саме головне неочікуваних зустрічей, знайомств».