Олімпіада – це чудова можливість спробувати свої знання з математики в дії.

001

Метою олімпіади є підготовка випускників до ЗНО з математики, а також можливість отримати додаткові бали (від 1 до 20) до сертифікату ЗНО з математики за умови вступу до ЦДПУ ім. В. Винниченка.

Ваше завдання:

1) Заповнити онлайн-анкету за посиланням https://forms.gle/kBSY3kVwu9gyndFc8

2) Виконати завдання у паперовій формі, зробити фото (скан-копію) своєї роботи та надіслати за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або оригінал роботи відправити за адресою: кафедра математики, фізико-математичний факультет, Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені В. Винниченка, вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький, 25006

Консультації та відповіді на організаційні питання можна отримати за телефоном 050-725-58-64 (після 14.00) та 099-61-32-808 або e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Проводиться олімпіада у 2 тури: 1 тур заочний, 2 тур очний в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті ім. В. Винниченка на фізико-математичному факультеті.

Дистанційний тур триває орієнтовно до 17 травня 2021 року

Дата проведення очного туру олімпіади – 29 травня 2021 року.

Всі учасники заочного туру запрошуються до участі в очному турі олімпіади. Всім учасникам за обов’язкову участь в заочному та очному турі олімпіади будуть нараховані додаткові бали з математики у сертифікаті ЗНО (до 20 балів). 

002

Детальну інформацію про олімпіаду для вступників ЦДПУ ім. В. Винниченка можна знайти на сторінці Олімпіади для вступників. Тут Ви також знайдете завдання та відповіді до очного етапу минулорічної олімпіади.

003

Завдання дистанційного туру з математики знаходяться тут.

Програму для підготовки до олімпіади з математики Ви знайдете тут.