Запрошуємо випускників шкіл взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка з математики, яка буде проводитись в два етапи (заочний та очний).

Метою олімпіади є підготовка випускників до ЗНО з математики, а також можливість отримати додаткові бали (до 20) до сертифікату ЗНО з математики за умови вступу до ЦДПУ ім. В. Винниченка.

Вам потрібно обрати один з варіантів:

1) розв’язати всі завдання та надіслати за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. у вигляді фотографій чи скан-копій – вони швидко будуть перевірені та прорецензовані викладачами кафедри математики;

2) виконати завдання в паперовій формі та надіслати роботу разом з анкетою рекомендованим листом за адресою: Ботузова Ю.В., кафедра математики, фізико – математичний факультет, Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка, вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький, 25006

Консультації та відповіді на організаційні питання можна отримати за телефоном 099-905-49-55 (після 14.00) та 096-62-78-428 або e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Приблизна дата проведення очного туру олімпіади – березень2018 року.

Проводиться олімпіада у 2 тури: 1 тур – заочний (дистанційний), 2 тур – очний – в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті ім.В.Винниченка на фізико-математичному факультеті.

Всі учасники заочного туру запрошуються до участі в очному турі олімпіади. Всім учасникам за обов’язкову участь в заочному та очному турі олімпіади будуть нараховані додаткові бали з математики у сертифікаті ЗНО (до 20 балів).

У минулому навчальному році в олімпіаді ЦДПУ приймало участь 33 особи. Усі вони отримали високі додаткові бали: 4 особи 17-19 балів, всі інші 20 балів. Це дало їм змогу вступити на фізико-математичний факультет ЦДПУ на державну форму навчання.

Детальну інформацію про олімпіаду для вступників ЦДПУ ім. В. Винниченка можна знайти за посиланням: http://www.kspu.kr.ua/ua/olimpiady-dlia-vstupnykiv на цій сторінці Ви також знайдете схему розрахунку конкурсного балу та збільшеного конкурсного балу в ЦДПУ.

Предмети, які будуть виноситись на ЗНО для вступу на фізмат: математика, українська мова, третій предмет за вибором – фізика або іноземна мова. Слідкуйте за інформацією в Інтернеті. Додаткову інформацію ми вам повідомимо за адресою або телефоном вказаними Вами в анкеті чи в роботу заочного туру, котру Ви до нас надішлете. Офіційна реєстрація для участі в очній олімпіаді буде тільки на основі виконання завдання заочного туру і його надсилання в університет з 1 лютого 2018 року, про що Вас буде повідомлено додатково.

Завдання дистанційного туру можна скопіювати тут.