19 квітня 2016 року в рамках проведення Тижня факультету відбулась виставка виробів декоративно-ужиткового мистецтва, виготовлених студентами спеціальності «Технологічна освіта».

1

Це своєрідний творчий звіт за рік – нові здобутки, набуті під час вивчення студентами дисциплін «Основи проектування та моделювання», «Народні ремесла», «Прикладна творчість», «обробка матеріалів», «Технологічний практикум» та ін.

2

Виставка викликала жваву зацікавленість як серед викладачів, так і серед студентів. Хенд-мейд завжди несе унікальність, тепло рук майстра, привносить в інтер’єр затишок та оригінальність, позитивно впливає на людей.

3

Виставка показала, що студенти майстерно опановують вміннями та навичками оброблення різних матеріалів – текстилю, дерева, металу, природних матеріалів, тощо. Всі ці навички є надзвичайно цінними у подальшій роботі вчителя трудового навчання. Адже саме ця спеціальність є найкреативнішою й творчою. Вважаємо, що і наступний рік буде таким же продуктивним і плідним.

4

Повідомлення підготувала доцент кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності Л.О.Чистякова.