7 квітня 2016 року з нагоди Всесвітнього дня здоров’я на головній площі міста Кіровограда відбулася загальноміська ранкова зарядка «Здоровим бути модно».

2

Ранкову зарядку провів спортивний журналіст Євген Савранський. Участь у ньому взяли студенти фізико-математичного факультету. А всього на площі зібралось біля двохсот бажаючих почати ранок з позитиву. Організатори провели спортивну вікторину, в якій могли взяти участь всі. По закінченні зарядки Федерація ушу Кіровограда провела показові виступи.

3

Всі отримали заряд позитиву на цілий день. Враженнями ділилися з усіма студентами! Адже не тільки зарядка, а й участь у вікторині про спорт й олімпійський рух, захопили усіх учасників акції. До того ж, багато хто отримав призи за правильні відповіді у вікторині.

5

Студенти підтримали гасло, під яким проводився захід. Справді, беззаперечним є той факт, що здоровим бути модно. Тренер загальноміської зарядки Євген Савранський вкотре закликав: «Зарядка дуже корисна для організму людини. В першу чергу вона активізує всі системи вранці, коли організм ще не прокинувся. Відбувається активізація кровообігу, дихальної системи. Зарядка має позитивний вплив на зміцнення імунної системи. Її потрібно робити не лише раз на рік, а якомога частіше. Мета сьогоднішньої акції, в першу чергу, спонукати людей звернути увагу на себе, на те, що зарядкою треба займатися щоранку. Ці вправи, що ми сьогодні виконували, є першим кроком у здорове життя для учасників акції».

6

Після 20-ти хвилин такого позитиву заступник голови правління Кіровоградського обласного відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Юлія Чабанюк подякувала всім, хто приєднався до їхньої ініціативи.

7

Із задоволенням підтримуємо акцію! Здоровим бути модно!