31 березня 2016 року в Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка відбувся щорічний конкурс чарівності, граціозності й краси «Super Студентка», на якому виступили представниці усіх вісьмох факультетів університету.

Від фізико-математичного факультету участь у конкурсі взяла «Міс фізмат 2015», студентка 16 групи спеціальності «Інформатика» Пузікова Тетяна.

2

Цього року конкурс проходив у новому форматі. Відчувалися нові ідеї, захоплюючий сюжет, оригінальність, втілення певної родзинки. Організаційний комітет доклав чимало зусиль, щоб це дійство відбулося у прекрасній доброзичливій атмосфері. Високопрофесійне журі об’єктивно оцінили таланти та можливості конкурсанток, рівень інтелектуальних здібностей, комунікативність, сценічну майстерність і, звичайно ж, вроду.

3

Цього року конкурс складався з п’яти етапів. Так, у першому – презентація-дефіле «Я-українка» відбувся загальний вихід учасниць у національних костюмах; у другому конкурсі «Таланти» – дівчата готували власний концертний номер і демонстрували свої таланти; третій частині – «Діловий стиль» учасниці демонстрували діловий одяг відповідно до спеціальності, на якій навчаються у поєднанні з «Інтелектуальним конкурсом» , де учасниці відповідали на підготовлені організаторами конкурсу запитання; четверта частина - «Конкурс купальників» - дівчата не просто демонстрували купальник, а «обіграли» міні-сюжет і, нарешті, в останньому випробовуванні «Дефіле у вечірніх сукнях» кожна учасниця демонструвала свою красу та грацію.

Досить на високому рівні пройшла усі частини конкурсу наша красуня Тетяна. Сама мініатюрна серед учасниць, вона виглядала самим яскравим промінчиком – і у вишитій сукні (робота студенток спеціальності «Технологічна освіта»), і у елегантному танцювальному вбранні, і у костюмі египетської цариці, і , звичайно, у вечірній сукні.

4

На конкурсі «Таланти» Тетяна разом з Максимом Волянським виконали дуже складний і водночас чуттєвий і граціозний танець у стилі «Модерн». Цей танець отримав однозначну найвищу оцінку суддів – усі поставили «5». Дотепними були й відповіді конкурсантки у «Інтелектуальному конкурсі». Із захопленням усі присутні сприйняли виступ колективу «Час пік», учасницею якого є Тетяна, з постановкою «Єгипет» – демонстрацію купальника. Останній вихід у вечірніх сукнях підкреслив усю вроду, граціозність, уміння триматися на сцені, позиціонувати себе публіці – все це вдалося Тетяні на відмінно.

5

Коли прийшов час оголошення результатів конкурсу, усі із великим хвилюванням чекали цієї миті. Адже усі учасниці були достойними отримати титул королеви. І коли оголосили, що вдруге поспіль “Super Студенткою» стає представниця фізмату, зал зірвався оваціями і шаленими вигуками захоплення, адже протягом усього конкурсу чулося лиш «Фіз-мат, фіз-мат!». Корону королеви Тетяні передала «Супер студентка» минулого року, теж студентка фізмату Олена Горелік. А далі були нагородження, призи, подарунки, квіти й вітання.

6

Особливо хочеться відмітити  групу моральної підтримки – студентів фізмату, які протягом усього конкурсу підтримували Тетяну у залі. А ще, особливі слова членам студради факультету, зокрема Ользі Турчиній, Єгору Мишку, Тетяні Теслюк, Сергію Анастасію й іншим, хто долучився до підготовки й організації участі у конкурсі Тетяни Пузікової. Єдиний дух і підтримка один одного, робота в команді – це завжди високий результат! І це вкотре доведено нашими студентами.

Вітаємо переможницю! Зичимо подальших успіхів, наснаги, нових звершень і перемог!

7

Від усього фізмату величезна подяка особисто Олександру Самосьєву (нашому випускникові та головному організатору конкурсу), Ігорю Васильовичу Спінулу та його чудовому колективу, Сергію Вікторовичу Бойку (і щиро вітаємо фізматівця з обранням на відповідальну посаду!), Максиму Миколайовичу Набойченку та всім-всім, хто зробив цей конкурс таким класним. Це справді рівень! Це – найкращий захід, що проводився в університеті за останні роки! Спасибі!