Працівники органів внутрішніх справ провели показові тактико-спеціальні навчання року на території летовища Кіровограда 16 жовтня.

На початку заходу присутні мали змогу оглянути виставку зброї, спеціальних засобів індивідуального захисту та активної оборони. У свою чергу, працівники НДЕКЦ показали юнакам та дівчатам пристрої, що входять до криміналістичної лабораторії, спеціальний костюм сапера КС-1, зразки вибухових пристроїв та вибухових речовин, а також колекцію холодної зброї. 

Після чого розпочалися показові навчання. Спочатку правоохоронці представили на розгляд гостей тактику дій особового складу під час припинення групових порушень громадського порядку та ліквідації масових заворушень за планом «Хвиля».

Потім бійці «Беркуту» продемонстрували елементи рукопашного бою, акробатики, у тому числі із застосуванням бойової зброї, перебивання цегли, скляних пляшок та бетонного блоку, що викликало особливе захоплення у присутніх.

Продемонстрували працівників міліції і дії під час затримання озброєних злочинців, що становлять підвищену суспільну небезпеку, та звільнення заручників.