Першокурсники довели всім, що на нашому факультеті можна не тільки вчитись, але і займатись улюбленими справами. Концерт відкрив талановитих студентів, які співали (Герасімова Д., Свірідова С., Терещенко О., Фітенко Т., Стриживус А.), виконували композиції на музичних інструментах (Артеменко Я., Кухаренко А., Кулаєць С., Боженко А.), малювали (Харченко Д.), демонстрували спортивну майстерність (Крамаренко А., Каліванова А.) і показували артистизм (Карапетян М., студенти 13 і 14 груп).

Також дуже яскравими і гарними були ведучі концерту – культорг фізико-математичного факультету, студентка 67 групи, Дроздова Маргарита та заступник культорга, студентка 37 групи, Довгопол Александра. Вони придумали цікавий і веселий сценарій дійства, який дуже сподобався гостям.

На концерт завітало багато студентів і викладачів, а у залі були зайняті майже всі місця. Гості підтримували учасників гучними оплесками і веселим настроєм. Всі присутні отримали велике задоволення від дійства, багато студентів бажало ще раз подивитись найяскравіші номери.

Особливо хочеться подякувати за організацію свята студентській раді факультету та заступнику декана з навчально-виховної роботи Каленниковій Т.О.

Отже, на нашому факультеті навчається дуже багато талановитих студентів, якими ми всі можемо пишатися.

 

{gallery}novosti/news_2012_10_15_14_49{/gallery}