За час існування школи за напрямками математика та фізика її випускники успішно вступили до кращих вузів України, в тому числі до фізико-математичного факультету КДПУ ім. В.Винниченка, стали найкращими студентами, отримали дипломи бакалаврів, спеціалістів, магістрів. У цьому році ми особливо важливою ланкою підготовки вважаємо співпрацю з управліннями освіти та загальноосвітніми навчальними закладами Кіровоградської області щодо організації підготовки учнів з предметів природничо-математичного напрямку. Отже, математика, фізика, хімія, біологія тепер будуть головними предметами природничо-математичної школи. Більше того, школа перестає бути заочною. Ми йдемо до вас, тобто організовуємо курсову підготовку у районних центрах нашої області (де ви і проживаєте).

Основні задачі школи залишаються такими ж – робота з обдарованою молоддю, поглиблене вивчення математики та фізики, біології та хімії, підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).

Навчальний рік у ПМШ триватиме з 15 жовтня до 15 квітня 2013 року. Заняття вестимуть висококваліфіковані досвідчені шкільні вчителі та викладачі фізико-математичного та природничо-географічного факультетів відповідно до програм зовнішнього незалежного оцінювання. Один раз на місяць заняття будуть проводитися у приміщенні КДПУ.

Учням, що виконали повний план навчання, буде видаватися свідоцтво. При вступі на фізико-математичний або природничо-географічний факультети КДПУ імені В.Винниченка випускникам ПМШ буде нараховуватися до 20 додаткових балів з відповідного предмета (згідно Умов прийому до ВНЗ України).

До заочної природничо-математичної школи приймаються учні старших класів загальноосвітніх шкіл. Для вступу необхідно подати такі документи: заява та оформлений договір на навчання.

З питаннями звертайтеся за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та за телефоном (0522) 24 89 01. Портал природничо-математичної школи ви знайдете на http://phm.kspu.kr.ua.