В проекті брали участь виконавці проекту від нашого університет на чолі з завідувачем кафедри прикладної математики, статистики та економіки професором О.В.Авраменко та деканом фізико-математичного факультету професором Р.Я.Ріжняком. Головним результатом проекту стала відкрита в університетах-учасниках магістерська програма з освітніх вимірювань та програма підготовки бакалаврів за додатковою спеціалізацією «Освітні вимірювання».

В ході моніторингу представники TEMPUS-офісу в Україні зустрічалися з ректором Ніжинського державного університету, студентами, магістрантами, першими випускниками магістратури з «Освітніх вимірювань» та з їх викладачами; переглядали видану в рамках проекту літературу та заслухали звіти координаторів проекту у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя, Національному педагогічному університеті мені М.П.Драгоманова та Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка.

Програму проекту повністю виконано: кошти, виділені Європейським Союзом оптимально використані на закупівлю техніки, придбання необхідної літератури, проведення тематичних семінарів, конференцій та наукових шкіл, видання підручників та посібників. Гарний настрій присутніх до того ж підтримувала тепла безхмарна погода та дружня аура старовинного Ніжина.

 

{gallery}novosti/news_2012_10_02_13_18{/gallery}