Провідні науковці та методисти з фізики Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова Микола Іванович Шут (академік Національної академії педагогічних наук України, доктор фізико-математичних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри загальної та прикладної фізики Фізико-математичного інституту НПУ імені М.П. Драгоманова) та Людмила Юріївна Благодаренко (доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри загальної та прикладної фізики, відмінник освіти України, соросівський вчитель (1996-1997рр.)) відвідали на початку лютого Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка.

Гості зустрілися з ректором Олегом Анатолійовичем Семенюком, проректором з наукової роботи Сергієм Павловичем Михидою, викладачами та співробітниками фізико-математичного факультету.

2

На засіданні наукового семінару Лабораторії дидактики фізики ІП НАПН України при КДПУ ім. В. Винниченка високоповажні гості представили учасникам новий підручник з фізики для 7 класу, авторами якого вони є. Даний підручник відповідає новій навчальній програмі з фізики для основної школи, добре ілюстрований та містить матеріали патріотичного змісту. В ході обговорення науковці лабораторії дали високу оцінку презентованому підручнику і побажали його авторам подальших творчих успіхів.

3