З 2 по 6 листопада на базі фізико-математичного факультетуКіровоградського державного університету імені Володимира Винниченка та Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського відбувся фінальний етап XIVВсеукраїнського турніру юних інформатиків. До Кіровограда з’їхалися учнівські команди з Волинської, Дніпропетровської, Закарпатської, Рівненської, Харківської, Херсонської областей та міста Києва.

У проміжках між змаганнями учасники та члени журі відвідали обласний музично-драматичний театр імені М.Кропивницького, обласний краєзнавчий музей, познайомилися з історією нашого міста та університету. Також відбулася зустріч членів журі з деканом фізико-математичного факультету та викладачами кафедри інформатики.

Більшість з членів журі – це  знані в Україні вчителі інформатики та викладачі університетів, серед яких, зокрема, був і випускник нашого університету, а нині Заслужений учитель України, Вчитель року-2006 у номінації «Інформатика» Валентин Іванович Мельник.

Бажаємо усім учасникам завзяття, удачі та подальших успіхів, а організаторам – талановитих учасників та щедрих спонсорів у наступних турнірах.

23456789