Порядок денний зборів передбачав обрання виборних представників з числа студентів, аспірантів, докторантів денної, заочної та екстернатної форм навчання для участі у виборах ректора Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка та обрання й затвердження лічильної комісії.  Про кандидатів від студентства доповіла голова студентської ради факультету Єкименкова О.В.  Всього від факультету було запропоновано 11 кандидатів, серед яких і 2 докторанти. Також затверджена лічильна комісія у складі 7 осіб.

З 10.00 у 313 аудиторії розпочалися вибори, на яких кожен студент голосував за кожного із кандидатів окремо. Лічильна комісія працювала злагоджено, швидко, професійно. Кожен швидко міг отримати свій бюлетень і зробити вибір.

О 15  годині вибори завершилися. Після підрахунків лічильної комісії встановлено, що участь у виборах взяли 364 студенти, аспіранти, докторанти денної, заочної та екстернатної форм навчання, що становить 51% від загальної кількості осіб, що навчаються на фізико-математичному факультеті. Отже, вибори відбулися!

Вітаємо виборних представників та бажаємо їм зробити правильний вибір!

 

23456789101112