Днями в Одесі відбувся Регіональний етап Міжнародного Чемпіонату Комп'ютерних талантів "Золотий Байт", який щороку організує Академія "Шаг". Кіровоград на заході представляв магістрант фізико-математичного факультету Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Єршов Владислав. Він презентував свій магістерський проект – програмно-апаратний комплекс керування голосуванням Вченої Ради будь-якого ВНЗ зі звичайного iPhone або iPad. Владислав посів призове місце, адже журі відзначило професійність підходу до реалізації задачі та оригінальність інтерфейсних рішень. 

У тому ж місті пройшов і Регіональний очний етап Олімпіади «IT-Universe» в Південному регіоні (Кіровоградська, Одеська області), що в Одеському національному політехнічному університеті.

На базі Одеського національного політехнічного університету, в лабораторії кафедри комп'ютерних інтелектуальних систем і мереж зібралися студенти Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка, Одеської національної академії зв'язку ім. А.С. Попова, Одеського національного політехнічного університету. Завдяки наполегливості активіста олімпіади Владислава Єршова, який успішно склав заочний онлайн-тур, Кіровоград і цього року заявив про себе. У конкурсі D-Link, як у справжньому інженерному конкурсі, студенти за допомогою олівця і креслярського аркуша повинні були показати своє бачення комунікаційної мережі, адже інженерна робота – це постійний пошук найкращих рішень. І звичайно, студенти змогли проявити себе в проектній практичній частині змагання, представивши своє бачення комунікаційної мережі, що задовольняє споживача і радує постачальника. Наш студент Єршов Владислав показав гідні результати конкурсу, виборовши право представляти Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка на Національному Фіналі в Києві.

Посилання:

http://itstep.org/ru/

http://it-universe.org/blog/news/news_IT_universe.php?ELEMENT_ID=3465

http://persha.kr.ua/kirovogradski-studenti-rozroblyayut-programi-dlya-iphone-ta-ipad-foto/

34DLDXVc e QsJ4nbqyi1Vz0x9M6L4VfG U