15 травня у Кіровограді одинадцятий рік поспіль відбувся національний конкурс індустрії краси «KIROVOGRADFASHIONWEEKEND 2015».

У цьому році традиційно на показібуло представлено колекції одягурізних напрямів та стилів від українських дизайнерів, модні зачіски, аксесуари тощо. Не традиційним стала відсутність журі на конкурсі, адже за словами організатора конкурсу, кіровоградського дизайнера Олександра Працкова, цього року вирішили не обирати переможців, тому що участь у конкурсі це вже перемога. Після показу всім дизайнерам та стилістам було вручено дипломи учасників конкурсу, квіти й подарунки.

Студентка 51 групи фізико-математичного факультету спеціальності «Технологічна освіта» Юлія  Ротар представляла на конкурсі колекцію в’язаних суконь та власноруч виготовлених прикрас під назвою «Ажур». У колекції поєднані різні кольори і узори, які роблять її яскравою та різноманітною, а прикраси зв’язані гачком додають образам легкості та невимушеності.

«Рукоділля це моє життя. В’язання є першим поштовхом до творчості, тому ось мій результат за 8 років,відколи я почала в'язати. В’язання гачком є не тільки приємним, заспокійливим заняттям, але і приносить величезну кількість позитивних емоцій, що є потужним поштовхом до втілення нових ідей. Конкурс KIROVOGRADFASHIONWEEKEND дав мені зрозуміти, що є куди рости, прагнути. Тут я познайомилась із талановитими дизайнерами.Взагалі я задоволенна своїм першим конкурсом, як молодий дизайнер», - ділиться своїми враженнями після конкурсу Юлія.

Вітаємо Юлію Ротар із творчим дебютом та бажаємо не зупинятися на досягнутому!

012345689101112