Ці радісні й водночас сумні звуки стали початком нової сторінки життя випускників – самостійного дорослого життя.

Концерт, приурочений святу останнього дзвоника, розпочали студенти першого й другого курсів з постановкою «Вальс», після чого всі випускники від усієї душі висловили подяку викладачам, працівникам деканату і усім співробітникам факультету. Привітали випускників й студенти першого курсу, перехопивши у них естафету навчання.

Всі присутні на святі змогли дізнатися, чим жили студенти всі п’ять років, побачивши на фотографіях найрадісніші моменти насиченого студентського життя. Студенти розіграли багато жартівливих сценок, співали, танцювали, говорили багато вдячних слів своїм викладачам.

Доповнили свято виступи студентів молодших курсів. Так, студент 16 групи Ругало Дмитро та його сестра Ругало Діана виступили з запальним танцем, команда КВК «Вектор» презентували з гумором сторінки студентського життя, студент 13 групи Мишко Єгор неперевершено виконав рок-композицію на ударній установці.

Ведучі концерту – Фітенко Тетяна (37 група) та Мишко Єгор (13 група), як і завжди, провели концерт на високому рівні. Підготували концерт представники студентської ради фіз-мату, зокрема Довгопол Олександра та Дідик Олександра, інші представники студентського самоврядування.

Лунало багато добрих, вдячних і теплих слів. Привітали випускників декан факультету професор Ріжняк Р.Я., професор Садовий М.І. та заступник декана Чистякова Л.О., які побажали щасливого життя і успішного професійного зростання, благополуччя і миру.

Відбулося свято урочисте, радісне і трохи сумне, бо цьогорічні випускники із затишних аудиторій університету виходять у доросле життя, на свій самостійний професійний шлях. Сподіваємось, що більшість з них реалізують себе як прекрасні педагоги, вчителі, фахівці різних спеціальностей, і як і випускники минулих років, своєю творчою працею вони сприятимуть піднесенню престижу освіти України.

23456781011