22 квітня 2015 року на фізико-математичному факультетів рамках проведення тижня факультету відбувся щорічний конкурс молодих модельєрів-дизайнерів «Палітра моди», на якому студенти спеціальності «Технологічна освіта» продемонстрували свої здобутки – моделі одягу, які створені протягом року. Також участь у конкурсі взяли учні школи КЗ «НВО ЗНЗ І-ІІІ ступенів №20- ДЮЦ «Сузір′я» , які вразили присутніх надзвичайно красивими вишиваними сукнями та краватками.

Всього на розгляд журі було представлено 10 колекцій одягу у номінаціях «Фолк»,  «Прет-а-порте», «Авторська колекція». Окремою колекцією було представлено аксесуари – пояси, клатчі та інше. Варто зазначити, що до складу журі, окрім викладачів факультету, увійшли Олена Рудковська – керівник школи моделей «Мікс моделс» та організатор Всеукраїнського конкурсу дизайнерів «Мода без кордонів» та Олена Горобець – вчитель трудового навчання.

Продемонстровані колекції показали високий рівень виготовлення виробів, нестандартні рішення у створенні, політ фантазії та креативності. Варто зазначити, що цього року було представлено три авторські колекції, створені студентками 4 та 5 курсів – О.Кердяк (колекція «Сонце і вітер»), О.Бабій (колекція «Монохром») та Ю.Ротар (колекція «Ажур»), що свідчить про високий рівень фахової підготовки студентів.

Показ висвітлювали засоби масової інформації.Конкурс «Палітра моди» став святом краси і молодості, творчості та втілення нестандартних рішень у життя.

Всі учасники отримали нагороди та подарунки. Найкращі колекції отримали запрошення представляти університет на Всеукраїнському конкурсі дизайнерів одягу «Мода без кордонів».

 2345