Цьогорічний диктант єдності «Дороги України» проводився із традиційною метою – об’єднати всіх українців як в Україні, так і за її межами. Оскільки вже другий рік поспіль написання радіодиктанту проходить в умовах війни, захід має особливий патріотичну значущість – він об’єднує українців, надихає і додає сил у боротьбі з викликами.

Надзвичайна атмосфера єднання панувала і в стінах ЦДУ імені Володимира Винниченка, де зібрались  студенти, викладачі та співробітники  усіх факультетів, щоби разом поподорожувати «Дорогами України», а також перевірити свої знання з української мови та поспілкуватись.

Студенти університету активно долучились до акції. Хтось із них писав диктант вперше, хтось бере участь в акції щороку, але для всіх написання Радіодиктанту національної єдності – це вагома подія.

диктант1

Окремо слід зазначити, що перед диктантом відбулося вручення нагород студентам, які перемогли в конкурсі “Найграмотніший студент університету”, а саме:

Олександра Савенко (група М23Б);

Олександр Пономарьов (група СТ23Б);

Ольга Поліщук (група МЛА23Б);

Надія Паливода (група М23Б).

нагорода2нагорода 1нагорода 3

Пишаємося нашими студентами і бажаємо наснаги у подовженні традицій національної єдності через мову – генетичний код нації!

Інформацію підготувала заступник декана Ольга Рєзіна