Наприкінці жовтня 2023 року відбулося обговорення освітньо-професійної програми Професійна освіта (Цифрові технології). Крім науково-педагогічних працівників д.пед.н., проф. М.І.Садового, д.пед.н., проф. О.М.Трифонової, к.пед.н. Д.В.Соменка, к.пед.н. О.М.Щирбула до обговорення долучилися і студенти, які навчаються на зазначеній ОПП:

1) Галь Олександр Валерійович (група ЦТ22М);

2) Апанасєвич Богдан Віталійович (група ЦТ22М);

3) Губенко Владислав Андрійович (група ЦТ22М);

4) Шершень Богдан Сергійович (група ЦТ23М);

5) Хомич Віталій Русланович (група ЦТ23М);

6) Колесніченко Юрій Владиславович (група ЦТ23М);

Зустріч була насиченою дискусіями та обміном ідеями. Студенти розповідали про свої позитивні враження від навчання в рамках програми Професійна освіта (Цифрові технології). Вони окреслили свої очікування від навчання на другому (магістерському) рівні освіти та перспективи вдосконалення ОПП на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти. Студенти висловили свої враження про якість навчання, актуальність матеріалів та практичний підхід до підготовки фахівців в галузі цифрових технологій.

Представники групи забезпечення ОПП пообіцяли враховувати пропозиції та ініціативи студентів у подальшому розвитку програми. Така взаємодія між групою забезпечення ОПП та студентами покликана забезпечити найкращі умови для навчання та підготовки майбутніх фахівців в галузі цифрових технологій.

124

Інформацію підготували д.пед.н., проф. М.І.Садовий, к.пед.н. Д.В.Соменко, д.пед.н., проф. О.М.Трифонова