Кожен факультет напередодні обирає свою найдостойнішу і найкрасивішу представницю, яка б представила факультет на конкурсі. Цього року фіз-мат представляла студентка 13 групи Горелік Олена, Від інших факультетів учасницями конкурсу були: Кохно Вероніка, Кучинська Людмила, Саакян Аннуш, Стрєлкова Єлизавета, Воробель Єлизавета та Рогова Дар’я.

Всього на дівчат чекало п′ять випробувань. Першим конкурсом був вихід в українському костюмі, дівчата продемонстрували всю чарівність і красу національного одягу. Другий конкурс – «Презентація», на якому кожна з учасниць або ж її друзі розповідали про неї, про її захоплення й інтереси. Також ще було дефіле у купальниках, інтелектуальний конкурс і конкурс талантів, у якому дівчата мали змогу показати себе з найкращого боку і продемонструвати свої вміння і таланти. Конкурс талантів дуже цікавий, адже наші дівчата вміють і готувати, і співати, і танцювати, і дуже вправно грати на фортепіано, що продемонструвала наша Олена.

Заключним був конкурс дефіле у вечірніх сукнях, на якому дівчата були як справжні принцеси – ніжні, елегантні, витончені і дуже красиві.

Після довгих обговорень незалежне журі, до складу якого входили справжні професіонали, назвали переможницю конкурсу «Суперстудентка 2015 року». Нею стала

стала студентка фізико-математичного факультету Горелік Олена! Ми хочемо її привітати з перемогою, адже вона гідно представила наш факультет і вразила всіх своєю красою, розумом, талантами і чарівною посмішкою.

Ще хочемо подякувати студентській раді та студентам фізмату, які приймали участь у підготовці і проведенні конкурсу, виступали разом з Оленою на сцені, підтримували і вболівали за неї. 

DSC 6083 8DSC 5827 2DSC 6034 3DSC 6050 4DSC 6053 5DSC 6067 6DSC 6072 7