До завершення теоретичного навчання залишилися лічені дні, для студентів групи КН19б розпочнеться сесія, а потім державна атестація. Традиційно в цей час у бакалаврів спеціальності «Комп’ютерні науки» відбуваються попередні слухання кваліфікаційних робіт: ще є трохи часу, щоб підготувати роботу до захисту, оформити відповідно вимог текстову частину, але основна робота має бути вже виконана. Цього року кваліфікаційна тематика доволі різноманітна: доповідачі демонстрували бази даних, соціальні мережі, блоги, вебдодатки, стримінгові сервіси, комп’ютерні ігри та моделі. 

Всі розробки здобувачів освіти досить цікаві й актуальні. Неабиякий інтерес викликала доповідь Юлії Гордієнко «Голосовий асистент з використанням штучного інтелекту». Пізнавальну гру презентував Олександр Бондаренко. До реалізації сервісу електронного документообігу університету долучився Сергій Мельников.

Слухання проходили у змішаному форматі: декілька студентів приєдналися до обговорення дистанційно, що не завадило присутнім ознайомитися з представленими розробками.

Наостанок зазначимо, підготовка до державної атестації триває успішно.

1234567891011

Інформацію надано кафедрою інформатики та інформаційних технологій