Кафедра інформатики та інформаційних технологій організовує заходи для розвитку ІТ-спільноти. Цього разу на факультеті математики, природничих наук та технологій організовано інформатичний квест «Володарі терабайтів». Захід провели студенти груп Інф19б та МІЕ19б, а до участі могли залучитися усі охочі.

Логотип терабайт

1234

Завдання квесту складалося із 5 локацій. На першій потрібно створити хмару слів-асоціацій до запропонованого хоку за допомогою сервісу  https://wordart.com/create. На другій – розгадати ребуси, в яких були зашифровані інформатичні терміни. На третій – перевірити сумісність комплектуючих збірки комп'ютера та створити збірку комп’ютера в межах виділеного бюджета. Четверта локація – інформатична вікторина, а п’ята – завдання на аналіз даних, які зберігаються у файлі електронної таблиці.

Квест відбувався дистанційно: учасникам, які зареєструвалися в електронній формі, надавався доступ до гугл-класу.

Найбільше балів отримав студент групи КН22б (спеціальність «Комп’ютерні науки») Дмитро Ткаченко (перше місце). Друге місце посіли Михайло Маринов (група Інф22б – спеціальність «Інформатика») та Олена Дерман (група Тур22б – спеціальність «Туризм»). На третьому місці студент групи ЦТ21б (спеціальність «Цифрові технології») Микола Стець.

Поздоровляємо призерку конкурсу – студентку Олену Дерман (Тур22Б) з отриманням диплома, сертифікатів на ліцензійні ключі для мобільного додатка  «Emister» (для вивчення англійської мови) та солодких подарунків від студради!

переможці

Спробуйте і Ви зобразити хмару слів до наведених нижче хоку:

Весняні  вірші
Рожевоцвітом  сакур
Квітнуть  у  душі.

Не  знаю  звідки
Летять,  летять  сніжинки.
Квітує  слива.

Знову  весна
І  знов  її  стрічаю
Серцем  радісним.

 

Інформацію надано кафедрою інформатики та інформаційних технологій