Для популяризації природничих наук і математики проведено низку заходів – науково-популярних просвітницьких зустрічей з керівництвом і старшокласниками шкіл Кропивницького, організованих кафедрою математики і методики її навчання.

Зокрема, 21 квітня 2023 року відбулася профорієнтаційна бесіда доцента Наталії Войналович з педагогом-організатором Світланою Богдановою й учнями 11-го класу фізико-математичного профілю Комунального закладу “Академічна гімназія Кропивницької міської ради” .

В 1В 2

25 квітня 2023 року доцентки Вікторія Нічишина та Інна Ключник поспілкувалися із заступником директора з виховної роботи Оленою Новіковою та старшокласниками  Комунального закладу “Інноваційна гімназія Кропивницької міської ради”.

Н 1

02 травня 2023 року Інну Ключник та Вікторію Нічишину радо зустріли учні 11-х класів двох профілів: фізико-математичного й іноземних мов Комунального закладу “Ліцей “Європейська освіта” Кропивницької міської ради”.  

К 1К 2

Під час зустрічі з учнями викладачі кафедри математики і методики її навчання розповіли про те, яким є ЦДУ імені Володимира Винниченка сьогодні. Зокрема, наголосили на перевагах навчання в нашому університеті, ознайомили учнів з переліком спеціальностей факультету математики, природничих наук та технологій. Також схарактеризували кар’єрні перспективи напрямів підготовки кафедри математики і методики її навчання: 014.04 Середня освіта (Математика), 051 Економіка, 073 Менеджмент, 076 Підприємництво та торгівля, 112 Статистика, 113 Прикладна математика, 011 Освітні, педагогічні науки. Учнів ознайомили з особливостями цьогорічної вступної кампанії, надали інформаційні матеріали.

Щиро дякуємо представникам шкіл за гостинність і чудову організацію профорієнтаційних зустрічей з представниками факультету математики, природничих наук та технологій ЦДУ імені Володимира Винниченка.

Запрошуємо старшокласників на навчання до нашого університету!

 

Інформацію надано кафедрою математики і методики її навчання